Husbesiktningen avklarad

Idag kl: 12.00 hade vi besiktning på huset.
Vi gick igenom rum för rum och slutligen garage och övervåningen.
Vi hade själv hittat några småskavanker såsom någon lackskada på någon kökslåda och ena arbetsbänken i köket, men inga allvarliga saker. De byter ut både köksbänken och någon låda. De kommer även att byta ut en del av golvet i "Master Bedroom" som hade en liten repa samt att de ska isolera en "socka" på övervåningen lite extra som besiktningsmannen hittade samt en litet lös el-kontakt. Utvändigt var det några foder som ska bytas ut samt en plåt som ska dölja elkablar samt en hängränna på framsidan som ska åtgärdas. Vidare ska de ska slipa upp några plankor på farstukvisten som var något skadade.
I det stora hela tycker jag det var mindre småskavanker än väntat, det är ju ändå ett rätt stort bygge som både kan skadas i frakten och under bygget.
Nu är även finplaneringen av tomten klar och vi väntar in matjorden som är beställd, den skulle komma idag egentligen, men eftersom det regnade för mycket kommer den en annan dag.
Jag har nu börjat förbereda badrummet för att börja riva ner spånskivorna så plattsättarn kan sätta in Glasroc Våtrumsskivor och sedan kakla och klinkra badrummet.

Det närmar sig verkligen inflyttning nu!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0