Gräva för häcken!

Nu är det inte så mycket kvar att gräva!
Riktigt tungt arbete, men idag har det var fint väder så det var skönt att vara ute och gräva.
Våra buskplant kommer troligtvis under nästa vecka så det gäller att vara klar när det är dags att få ner dom i jorden. Vi behöver bara köpa lite matjord samt att vi återanvänder lite av den jord som jag grävt upp.
Lägger upp fler bilder när det är dags att plantera!

Häckgrävning 1

Varmkompost

Nu har vi fått vår varmkompost som inflyttningspresent från mamma och pappa, den ser riktigt elegant ut och det
känns kul att ha Blåmesvägens snyggaste kompost. Den är isolerad så den kan stå ute vintertid och har två fack samt att den kan roteras för att vända och syresätta. Tack för den fina presenten!
Kompost 1

2009-09-20

Har idag under finvädret passat på att städa upp lite på framsidan samt satt upp husnummret.
Vidare har Therese röjjt på i garaget och vi har sålt en soffa och ett soffbord på blocket under dagen.
Såhär ser nu huset ut på framsidan:
Huset 2009-09-20

Efterbesiktning & Sweinflue

Nu har äntligen Älvsbyhus vart här och åtgärdat de sista punkterna på besiktningen, de bytte ut några lådfronter, satt klart golvsocklarna samt bytte ut en fönsterbåge. Detta gjordes iofs förra veckan men eftersom jag legat däckad i misstänkt svininfluensa i över en vecka har jag inte orkat uppdatera bloggen något. Nu har vi dock fått bekräftat att jag inte har svinis, men istället något annat elakt virus som satt sig på luftvägarna. Nu är jag på bättringsvägen och hoppas verkligen Therese klarar sig från skiten.

Vi får troligtvis våra buskar(Ungersk Syrén) under nästa vecka och måste handgräva ena sidan av tomtgränsen. Tänkte gå ut och provgräva lite idag så man vet vad vi gett oss in på.

auf Wiedersehen...

RSS 2.0