Lägenheten klar(nästan)

Nu har vi gjort klart det mesta i lägenheten och mäklarens proffsfotograf var här igår(torsdag) och fotograferade.
Lägenheten kommer ut på annons i tidningen och på hemnet om någon vecka, återkommer med exakt datum.
Både mäklare och fotograf tyckte vi hade gjort ett kanonjobb och hade goda förhoppningar.
Lägger här nedan ut lite bilder, inte de som mäklarens fotograf tagit utan våra egna bilder.

Kök:
Kök 1

Kök 2

Kök 3

Vardagsrum:
Vardagsrum 1

Vardagsrum 2

Vardagsrum 3

Sovrum:
Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum:
Badrum 1

Badrum 2

Hall:
Hall 1

Hall 2

Klädkammare:
Klädkammare 1

Lilla sovrummet:
Lilla sovrummet 1

Mäklarbesök

Igår tisdag hade vi besök av en mäklare från fastighetsbyrån som var och kollade på lägenheten och gav lite tips och trix innan visning och försäljning.

Vi har nu skrivit förmedlingsavtal med Annika(vår mäklare) och satt utångspris till 785kkr, vår förhoppning är att få över 800kkr så vi hoppas på budgivning. Annika tar en provision på 5,75% av försäljningsvärdet, men då ingår proffsfotografering och internetpublicering(hemnet osv) och tidningsannons, dock ingen flyttstädning så vi behöver all hjälp vi kan få.

Det tar sig mer och mer här hemma, även om det just nu ser ut som en byggarbetsplats igen. Har nu målat(rören i badrummet och passagen mellan hallen och vardagsrummet). Har lite kvar med buklisterna och belysningen i köket, men det tänkte jag ordna imorgon. Fotografen kommer 26/2 så det gäller att göra klart här hemma så det blir fina kort och många intressenter på lägenheten så det gäller att lägga på ett extra kol här.
Over and out!

Fredagen den 13:de

På fredag den trettonde har vi blivit kallad till byggsamråd på Rådhuset.
Vi kommer gå igenom en del viktiga steg som vi "byggherrar" ansvarar för under byggtiden. Kommer även att gå igenom den såkallade byggfelsförsäkringen och en massa tekniska ritningar.
Det känns verkligen som vi är på gång nu.
Det börjar även bli äckligt bra hemma i lägenheten, där vi håller på att snickra och måla för att "homestyla" lägenheten inför försäljningen.
Nu har jag även fått upp "buklisterna" under köksskåpen samt belysning under densamma, blev en kass bild, men jag hade bara mobilkamran tillgänglig.

Kök på fröja

Preliminär husleverans!

Nu har vi fått klart med en ny preliminär husleverans.
Det blir vecka 19 - 2009 och inflyttning under vecka 26!
Känns helt underbart att få en tidigare leverans, men det innebär att vi måste speeda upp alla processer runt husbygget såsom försäljning av lägenhet, men massa pappersexcersis osv.
På tisdag nästa vecka kommer en mäklare hem till oss och värderar lägenheten och vår förhoppning är att skriva ett "förmedlingsavtal" som vi kan skicka till Sparbanken Nord, de vill ha detta avtal för att göra om vår spärrförbindelse. Blir skoj att höra vad mäklaren tror att vi får för lägenheten(Vår granne ovanför sålde en likvärdig förra veckan för 810k).
Vi ska upp på Fresks och titta på tapeter till huset, gräva ner radonproverna, göra klart golvlister/kökslister, göra klart med belysning i köket, homestyla lägenheten, plocka undan allt onödigt som inte ska vara framme under visningen mm.
Ska bli så satans kul att flytta in i "nyhuset" innan midsommar..

- Och här är övervåningen, JAAHAAAA!

RSS 2.0