Motljus på Blåmesvägen

Göran tog ett foto när vi hade ett fint motljus över tallarna och taken på Blåmesvägen.
Motljus

Kallt på Blåmesvägen

Fotot taget ut mot baksidan och termometern i högra hörnet visar -29,3 grader för er som inte ser.
Härligt att vintern äntligen kommit!
Kallt 1

Kakling påbörjad

Idag har vi äntligen börjat kakla efter allt förarbete. Martin har vart och hjälpt till vilket var tacksamt eftersom det var ganska stora ytor.
Kakling 1

Lite tjorv är det ju alltid runt eluttag osv, men inte värre än att det gick att lösa.
Slänger upp lite extra bilder så går det att se hur köket växer fram.
Kakling 2
Kakling 3
Kakling 4
Kakling 5
Kakling 6
Kakling 7

Nu börjar det närma sig!

Har nu reglat upp och satt fast eldosan på rätt plats. Nu ska jag bara tejpa igen, men saknade åldersbeständig tejp så jag får fixa det senare. Sedan är det bara att såga till en spånskivebit och sätta på plats och spakla igen eventuella ojämnheter.
Flytta eluttag 3

Uppsågat!

Nu är det uppsåga för att få loss eluttaget, jag tog en cirkelsåg och ställde in den på 10mm och sedan körde på, tom plasten bakom spånskivan klarade sig :-)
Flytta eluttag 2

Nu ska jag ta och regla upp  så jag har något att sätta fast eluttaget i när jag flyttat det så jag måste skära upp lite av plasten, men det lagar jag med åldersbeständig tejp när allt är flyttat och klart.

Snart dags för kakel i köket!

Nu har jag snart semester och tänkte sätta kakel i köket. Innan jag börjar måste jag flytta ett eluttag som just nu sitter precis där fläktkåpan ska sitta. Fläktkåpan ska enligt standard sitta på mellan 65cm och 75cm ovanför spisen när det är spishäll och jag tänkte sätta den på 71cm för att det känns bäst helt enkelt.
Flytta eluttag 1

RSS 2.0